8. marraskuuta 2011

Blogi uudistui ja vinkkejä kakkuun kaivataan!

Kun haikara ei tuo vauvaa ajoissa, on aikaa keskittyä olennaiseen, eli laittamaan blogia parempaan asuun. Yllä olevasta palkista löytyy nyt välilehtiä, joista reseptejä on helpompi hakea ihan keittokirjatyyliin. Itseäni ainakin hieman harmistutti välillä painella hakusanoja ja yrittää etsiä juuri sitä tai tätä reseptiä. Blogeissa useinkin on helpointa kurkata etusivulla vilahtavia reseptejä tai suosituimpia juttuja, mutta jospa tämä hieman avaisi paremmin reseptimahdollisuuksia.

Vaihdoin myös vihdoin ja viimein Bloggerin uuteen käyttöliittymään ja sekin on vaatinut hieman tutustumista, mutta eiköhän se tästä. Joulukin lähestyy ja sitä ennen on vielä isänpäivä ja vauvan ristiäiset.

Videogame-kakku

Isänpäiväkakkuun pitäisi taas kehitellä ideaa. Yhdeltä sivustolta (kuva yllä) kävin katsastelemassa hirveimpiä hääkakkuja - en tiedä miksi - ja sieltä osui silmiin tuo. Se olisi mun miehelle just passeli isänpäiväkakuksi, heh. Viime vuonna kakussa oli kakkukuva, jossa Elli katseli maailmaa parin tunnin ikäisenä. Kyseessä oli suklaatäytekakkupohja ja täytteessä oli ainakin valkosuklaata ja damjia. Koristeet tein suklaasta ja kermavaahtoakin värjäsin hieman kaakaojauheella. Kuvan värit olivat kakkukuvassa aivan hirveät, mutta siihen en tietysti itse voinut juurikaan vaikuttaa. Olisinhan voinut tilata kuvan seepiana, olisi ehkä käynyt paremmin.


Olisi kiva kuulla, millaisia kakkuja siellä muitten keittiössä valmistuu. Pitänee käydä isänpäivän jälkeen kierroksella ja pitää vinkit mieleen. Iloisia kakkuhetkiä keittiöihin!

3 kommenttia:

  1. Kakku jäi eilen vaivaamaan niin paljon, että suunnittelin sen sit kuitenkin. Tarkoituksena on tehdä lime-passion-valkosuklaatäytekakku ja kokeilla ihan uutta juttua mulle koristelussa ja vinon pinon varasin tuonne kaikkia hauskoja etelänhetelmiä, että katsotaan sitten, mitä tulee... Onkos muilla kakkuja tulossa?

    VastaaPoista
  2. Mä teen sen sun maailman parhaan ja helpos suklaakakun :D

    VastaaPoista
  3. Hyvä Karita! Kyllä sillä hurmaa. Puhumme siis Taivaallisesta suklaakakusta, löytyypi tuolta leivontaresepteistä. Se on siitä hyvä, että se onnistuu aina ja sen kanssa voi tarjota vaikka jos mitä: kermavaahtoa, jäätelöä, pähkinöitä, kinuskia, marjakastikkeita, hedelmä- tai marjasalaattia... Millonkahan sitä itsekin taas tekaisisi tuota kakkua, eiköhän tässä joku syy keksitä.

    VastaaPoista