23. maaliskuuta 2013

Omenapaistos pannulla


Jälkiruoaksi valmistuu nopeasti pannulla tehtävä omenapaistos. Tokihan uunissa paistoksesta tulee ihanan rapsakka, mutta kyllä arkiaterian jatkona tämäkin paistos vaniljajäätelön kera on niin hyvää!!


Pannuomenapaistos (4:lle)

4 omenaa
25 g voita
1 rkl sokeria
ripaus suolaa
1 tl kanelia
1 dl kaurahiutaleita

1. Kuori ja pilko omenat.
2. Lämmitä paistinpannu ja sulata voi. Lisää sokeri, kaneli, suola ja kaurahiutaleet sekä omenanpalat. Paistele keskilämmöllä välillä käännellen  10 - 15 minuuttia, kunnes omenat pehmenevät.
3. Tarjoa lämpimänä jäätelön kanssa.



2 kommenttia:

  1. Kiitos 🤗
    Tätä reseptiä olen hakenut jo 1960 luvulta lähtien. Teimme sitä kerran kotitaloustunnilla.
    Useissa tulipaloissa ym ikävyyksissä resepti katosi.
    Kiva, että pääsen edes kerran herkuttelemaan ennen hautaa.
    Ihanaa syksyä toivottaen
    Eva

    VastaaPoista
  2. Voi, miten suloista! Kiitos ja onneksi löysit mieleisesi reseptin!

    VastaaPoista